Mataró és una de les ciutats més importants del Maresme i de Barcelona. Ens encanta formar part de aquesta ciutat tan bonica, amb una gent tant agradable i la platja tant a prop però.. també és un dels millors llocs per estudiar!

Hem buscat opinions reals de les universitats i escoles de Mataró, per tal de que poguem saber quina és la millor opció per seguir cursant estudis al Maresme.

Les millors opcions per estudiar a Mataró:

estudiar a mataró

Escola Universitaria Politècnica de Mataró

La primera opció i el centre educatiu més valorat és la escola universitaria Politècnica de Mataró, situada al carrer Puig i Calafach 101. Conta amb 2 reviews i una mitja de 3/5.

Pla d’en Boet

La escola de pla d’en Boet ocupa la segona posició, el seu telèfon és 93 757 2165, està ubicada al Carrer Sant Josep de Calassanc 16 i desde sempre s’ha parlat molt bé d’ella, està a la segona posició.

Institut JOSEP PUIG I CADAFALCH

Completant el podium tenim aquesta escola universitaria que conta amb 1 review de 5 estrelles i cap negativa, també és una de les millors opcions per el tracte dels professors.

EUPMT

La Politècnica EUPMT conta amb la cuarta posició, ubicada a l’avenida Ernest Lluch, no confondre amb la primera Politècnica.

INSTITUT D’EDUCACIÓ SECUNDARIA DE LLAVANERES

Està a les afores de Mataró com sabeu, però ocupa la cinquena posició perquè tothom que estudia allà diu que el tracte es magnífic, un professorat espectacular que t’ajuda a conseguir els teus objectius i et forma per el futur treball.