El doctor enginyer Carlos García Garino del «Instituto Tecnológico Universitario» de «La Universidad de Cuyo» a Mendoza, Argentina, visita la Politècnica de Mataró.

Del 7 al 17 de febrer, el doctor Carlos García, va realitzar una estada de treball a la Politècnica de Mataró, per tal de mantenir reunions de caràcter institucional, discussions de treball i diverses visites a serveis relacionats amb la docència de la nostra ciutat.

El professor García es va interessar, principalment, per les metodologies educatives, les competències, la capacitació del professorat, la retenció dels alumnes. Va parlar de les línies de futur en la formació inherent a les TIC.

Pel que fa a la seva especialitat, la telemàtica, va mantenir reunions de treball amb els diversos professors del departament de telemàtica i va analitzar aspectes relacionats amb els equipaments, l’ensenyament sistemàtic i amb la formació específica dels equips CISCO.

Va visitar els serveis telemàtics de l’escola i va fer una reunió de treball amb el Sr. Toni Civit, president del IMPEM, Institut Municipal de Promoció Econòmica, amb qui varen visitar la incubadora d’empreses.